Ravintola Valurin uusi tuleminen Vapunpäivänä
– Tuntuu mukavalta palata kokin hommiin, Tomi Toivonen toteaa ja tutkailee jo kaihoisasti Ravintola Valurin keittiötä. Toivonen avaa tosiaan uudelleen muutaman kuukauden tyhjillään olleen ravintolansa, jonka nimi ehti pari vuotta olla Bistro Olee. Tila oli vuokrattu muille, mutta nyt Toivonen kiinteistön omistajana aikoo siis ottaa Valurinsa ohjat jälleen itselleen.
– Yksi syy Valurin paluulle oli se fakta, että Karkkilasta puuttuu rehellinen pihvipaikka, Tomi Toivonen kertoo. Hän aikookin pitää ruokalistan pihvi- ja leikevoittoisena, myös lounaalla, jota Valurissa tarjoillaan kaikkina arkipäivinä. Toki voi valita myös salaattiannoksen. Toivonen määrittelee Valurin tulevan linjan laadukkaaksi ja edulliseksi ruokaravintolaksi, jonne voi poiketa myös kahville tai terassille juomaan oluen. – Ruokalista ei ole romaanin pituinen, mutta lyhyestä ja helposti muunneltavasta menusta löytyy laatua ja makua, Toivonen vakuuttaa.
Tomi Toivonen avasi Valurin ensimmäisen kerran Vappuna 2010. Nyt tasan seitsemän vuotta myöhemmin koittaa Ravintola Valurin uusi tuleminen. Ravintoloitsija toivottaakin kaikki entiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi Vappu-brunssille. – Ja siitä eteenpäin kaupungin parhaille pihveille, kokki Toivonen vihjaa.